Lakudstyr

Lakpistoler med sniff-back

Vores pistoler har blandt andet sniff-back, som er et system der sikrer flottere resultater og mindre spild. En lille membran aktiveres når limpistolens aftrækker slippes.

Kvalitetskontrol

Membranen sikrer, at der ikke kommer efterlades grimme dråber. Produkterne glider dermed nemmere gennem kvalitetskontrollen, og spild af lak/lim mindskes.

Vi servicerer i hele Danmark

Vi er foretrukken leverandør til både vindues og møbelindustrien, og kan tilbyde særligt tilpassede løsninger.

PM-Skrueteknik

Lakudstyr til salg

Skal du bruge lakudstyr? Hos PM-Skrueteknik Lak & Lim tilbyder vi alle former for lakudstyr.

Det inkluderer blandt andet pumper til lak , til automatisering af produktioner. En effektivt lakudstyr fremføring ved produktionslinjen kan betyde store besparelser, og dermed bedre resultat på bundlinjen.​

Lakudstyr, som føres af PM-Skrueteknik Lak & Lim, inkluderer blandt andet:

  • Håndpistoler
  • Automatpistoler
  • Lakpumper
Ring til os på telefon 75 78 00 55
PM-Skrueteknik

Ring og få et tilbud på lakudstyr

PM-Skrueteknik Lak & Lim forhandler limudstyr fra blandt andet Bühnen GmbH i Tyskland. Køb alt udstyr hos os, da vi er din professionelle forhandler. Her får du lakudstyr til en billig pris, selvom kvalitet er i den anden ende. Ønsker du et godt tilbud, er du velkommen til at ringe på 75 78 00 55 eller skriv en mail på kontakt@pm-skrueteknik.dk.

PM-Skrueteknik

Ring og få et tilbud på lakudstyr

Skal Rauns Maskinfabrik forhandler lim- og lakudstyr fra blandt andet Bühnen GmbH i Tyskland. Køb alt udstyr hos os, da vi er din professionelle forhandler. Her får du lakudstyr og limpistoler til en billig pris, selvom kvalitet er i den anden ende. Ønsker du et godt tilbud, er du velkommen til at ringe på 75 78 00 55 eller skriv en mail på  kontakt@pm-skrueteknik.dk.

Kontakt PM-Skrueteknik

Ring til os i dag på telefon 75 78 00 55 for at høre nærmere, eller benyt vores kontaktformular nedenfor.